Echipa pasionata si dedicata

La Radutiu-Dent intreaga echipa lucreaza pentru confortul si satisfactia ta, si mai ales pentru sanatatea zambetului tau.
Zambetul apropie oamenii si reprezinta un atu important. Se spune pe buna dreptate ca zambetul este calea cea mai scurta dintre doi oameni. Este foarte probabil ca prima interactiune cu cel mai bun prieten sau partenerul de viata sa fi fost un zambet. Zambetul este totodata imortalizat cel mai des si asociat cu amintirile pretioase din toate momentele vietii.
E important asadar sa il mentii frumos si sanatos, sau sa actionezi pentru a ajunge sa ai un astfel de zambet. Nu toti avem dantura dreapta, puternica si alba, ca de revista. Ereditatea, stilul de viata si rutina de ingrijire orala pot influenta destul de mult sanatatea dintilor, fara a provoca insa nimic iremediabil

La clinica dentara Radutiu-Dent punem foarte mare pret pe informarea pacientilor nostri si pastrarea unui dialog deschis. Acestia beneficiaza inainte de toate de o parere onesta in ceea ce priveste evaluarea starii generale de sanatate orala sau a afectiunii stomatologice de care sufera.
Pacientii nostri vor sti intotdeauna ce procedura stomatologica li se aplica, in ce consta si care sunt rezultatele ei. Pacientii se vor consulta de asemenea cu medicul pentru a alege serviciile care li se potrivesc si a urma tratamentul care sa le aduca efectele dorite.