Echipa pasionata si dedicata

La clinica Radutiu-Dent adaptam serviciile pentru fiecare pacient, fiecare caz fiind tratat unic de specialistii nostri.


Intrucat ne dorim ca pacientii nostri sa plece mereu multumiti, standardele profesionale si etice ocupa un rol extrem de important. Valorile noastre principale sunt respectul, punctualitatea, profesionalismul si onestitatea.

Echipa noastra lucreaza impreuna pentru a oferi o experienta placuta de la intrarea in cabinet si pana la plecarea dupa interventii. Ne mandrim cu faptul ca pacientii revin la noi pentru orice problema de sanatate dentara si ne recomanda cu incredere prietenilor si cunoscutilor.


Serviciile personalizate de la clinica dentara Radutiu-Dent acopera arii dentare dintre cele mai diverse, adaptandu-se la diferite nivele de complexitate. Indiferent daca vrei sa faci un control de rutina sau ai nevoie de un tratament specializat, la noi vei gasi intotdeauna solutia potrivita.


Tehnologia sta la baza eficientei oricarui cabinet, iar in cazul nostru ne asiguram ca tratamentele efectuate sunt perfect sigure, rapide si cu disconfort minim pentru pacient. Tehnologia avansata ne ajuta sa stabilim un diagnostic corect, sa prevenim si sa tratam orice problema dentara.


Echipa noastra are in spate ani intregi de experienta in ramuri precum cosmetica dentara, implantologia, protetica, endodontia, paradontologia, ortodontia, tratarea cariilor etc.


Toti medicii Radutiu-Dent au o experienta vasta pe care o actualizeaza constant pentru a fi mereu la curent cu tehnicile dentare de ultima ora. Nu doar stomatologii, ci fiecare membru al echipei este evaluat periodic in detaliu pentru a raspunde celor mai inalte standarde. Avem astfel grija sa ne pregatim sarguincios pentru ca pacientii sa beneficieze de servicii eficiente, rapide si la indemana.

Problemele orale pot interveni la orice varsta, asa ca avem grija speciala de pacientii micuti aflati la prima interventie stomatologica. Suntem constienti de faptul ca aceasta interventie are o amprenta speciala asupra oricarui copil, asa ca ne luam responsabilitatea de a o face cat mai placuta. Indiferent daca este vorba de o carie, o extractie, un aparat dentar sau controlul periodic recomandat, micutii nostri pacienti vor fi tratati cu blandete si prietenie, intr-o atmosfera relaxata si informala.